1.Hur lång tid tar leveransen?
Vi erbjuder EMS och DHL frakt över hela världen. Leveransen av din beställning tar vanligtvis 7-15 arbetsdagar.
2.Är det säkert att använda mitt kreditkort på din sida?
Ja! Vi använder en mängd olika elektroniska och fysiska säkerhetsåtgärder och enheter för att skydda din personliga information och kreditkortsinformation från obehörig åtkomst. Din kortinformation är helt säker här.
3.Hur är det med tullavgifter och avgifter? Kommer jag att faktureras när jag gör en beställning hos dig?
I de flesta fall (men för det mesta) kommer du inte att debiteras någon tull eller tull vid leverans. Faktum är att vi packade alla beställningar i små lådor med omnämningen ”Gåva, inget värde för tullen”.
4.Vad händer om jag inte kommer ihåg mitt lösenord?
Om du har glömt ditt lösenord, klicka på ”Glömt ditt lösenord?”. På inloggningssidan klickar du på instruktionerna på nästa sida för att ändra ditt lösenord. Av säkerhetsskäl kan vi inte maila ditt lösenord.
5.Är dessa klockor av hög kvalitet eller går de sönder efter att jag har använt dem några gånger?
Det beror på hur du bär den. Om du bär den regelbundet så håller den några år utan problem. Klockorna vi erbjuder är av mycket hög kvalitet. Det här är inte de billiga fynden du hittar på gatorna som går sönder efter några dagar, de kommer att hålla i flera år! Vi är mycket säkra på våra klockor och erbjuder utbyte eller återbetalning på klockor om de någonsin skulle misslyckas.
6.Finns dina bilder på själva repliken eller originalklockorna på hemsidan?
Vi garanterar 100% att alla bilder tagna från vår hemsida är verkliga bilder på våra replika klockor! Klockorna ser ut precis som bilderna visar och vi använder aldrig någon annans bilder eller bilder på den riktiga klockan.
7.Jag har sett andra webbplatser som erbjuder dem billigare. Varför är dina dyrare?
Priserna på klockorna beror på kvaliteten. Många webbplatser erbjuder den lägsta tillgängliga kvaliteten och kan därför sälja dem till billigare priser. Vi tror dock inte på att erbjuda sämre varor som kan falla ut efter att ha använts en eller två gånger. Faktum är att vi tror så mycket på våra produkter att vi garanterar alla varor som köps från vår sida.
8.Erbjuder ni grossistpris?
Vi erbjuder upp till 15 % rabatt på alla grossistbeställningar. För att kvalificera sig för grossistpriser måste din beställning vara 5 eller fler artiklar. Du kan blanda modellerna för beställning.
9.Vad händer om paketet är skadat eller saknas när jag tar emot det?
Leverans sker 100% via vår hemsida. I händelse av ett leveransfel kommer vi att returnera produkten till dig utan extra kostnad.
10. Vad är garantin för klockan du kan erbjuda?
Vi erbjuder 3 månaders garanti på varje klocka du köper på denna sida. Klockor får endast returneras eller bytas om de är felaktiga. Garantin täcker inte normalt slitage eller skador orsakade av yttre orsaker (såsom repor, saknade stenar, bucklor, hack, blekning/flisning av materialet på produkten etc.). Garantin täcker inte vattenskador, borttappade eller stulna delar eller skador på grund av personligt missbruk/vårdslöshet. Vi rekommenderar därför starkt att du inte simmar, dyker, surfar eller ägnar dig åt liknande aktiviteter med klockor på.

11.Ibland är ditt supportsvar försenat. Varför?
Vårt företag hanterar en mycket stor volym e-postmeddelanden angående våra produkter och vi kommer att försöka svara på alla våra e-postmeddelanden inom 24 timmar på vardagar. Hjälp dig själv att hitta svaren du behöver i vår FAQ-sektion. Vi har lagt alla vanliga frågor här för att påskynda processen.
12.Vad måste jag göra först när jag får klockan?
Vänligen avveckla klockan efter att du tagit emot den. Det är troligt att klockan tog slut på ström under fraktprocessen. Vrid klockan genom att vrida kronan 15-20 varv medurs. Om du vet att din klocka är batteridriven behöver du inte linda upp den. Om din klocka har en skruvad krona, lossa den genom att vrida den moturs tills den är lös. Linda den sedan medurs 15-20 gånger som nämnts. När det är gjort kan du dra åt den genom att trycka kronan inåt samtidigt som du vrider kronan medurs. Om du lindar klockan manuellt börjar din klocka att ticka.
13.Jag beställde och fick min replikklocka. Det är jättebra, men jag har ändrat mig. kan jag ändra dem?
Försök att bestämma dig noggrant innan du gör din beställning. Men om du ändrar dig, skicka oss klockan upp till 14 dagar efter mottagandet och välj en annan klocka.
14.Vad menar du med termerna: automatisk, kvarts och en svepande second hand?
Automatisk avser ett urverk som består av en automatisk mekanism som gör att klockan kan köras på egen hand utan batterier. Detta har fördelen att inga batterier krävs för att driva klockan. Nackdelen är att klockan bör servas med några års mellanrum för att den ska fungera smidigt.
Kvarts hänvisar till en rörelse som körs på ett batteri. Detta har fördelen att klockan vanligtvis håller längre än en automatisk klocka. Nackdelen med detta är att batteriet måste bytas då och då.
En svepande sekundvisare hänvisar till en sekundvisare som sveper smidigt istället för att ticka en gång per sekund. I grund och botten är dess rörelse en serie mycket små, snabba fästingar som tillsammans ger intrycket av att handen sveper smidigt. Alla automatiska klockor har en svepande sekundvisare och alla kvartsklockor har en tickande sekundvisare.
15.Hur ställer jag in tiden?
För att ställa in tiden på din automatiska klocka måste du vrida ratten moturs om du har en inskruvad klocka. Du måste sedan försiktigt dra ut knappen lite. Det bästa sättet att göra detta är att använda ditt första och andra finger och även använda din nagel som hävstång för att dra ut knappen med så liten kraft som möjligt. Du kommer att känna ett litet klick om du gör detta på rätt sätt. För vissa klockor med datumfunktion är det första steget datumjustering och det andra steget är tiden. Nu kan du ställa in tiden genom att vrida den moturs. Detta skulle flytta fram minut-timvisarna tills du ställer in rätt tid. Efter att rätt tid har ställts in, tryck in knappen igen och vrid den medurs några varv för att låsa den på plats.
16.Varför tappar min automatiska rörelsereplik tid och slutar ibland att röra sig?
När du först får din automatiska rörelsereplika måste du linda upp den rakt i 3 minuter innan du bär den. Efter det, om du bär den dagligen, fortsätter den att lindas runt handleden när du rör dig och går. Om du inte bär enheten på mer än cirka 2 dagar måste klockan ställas om. Den dyker dock upp automatiskt när du bär den igen. Din klocka skulle därför inte hålla tiden om den inte bärs konstant. Observera dock att du aldrig kommer att behöva byta ut batteriet eftersom det inte finns något, och viktigast av allt, denna typ av rörelse är precis vad originalen använder!

17.Vilka betalningsmetoder accepterar du?
1) Kreditkort

klockkopior.se kan du betala din beställning med kreditkort.

Här är anledningarna till ditt betalningsfel:
Samma kreditkort kan endast betalas en gång inom 24 timmar. (Det beror på vårt riskkontrollsystem)
Kortet du använder finns på bankens svarta lista på grund av återkravshistorik. Det avvisades.
Transaktioner med hög risk. Transaktionen misslyckades med bankens antibedrägerisystem, banken avvisade den för att skydda handlaren.
Felaktig kortinformation (kortnummer, namn, utgångsdatum etc.) eller så har kortet gått ut.
Otillräckligt saldo på kreditkortet.

2) Western Union www.westernunion.com

Vi kan acceptera Western Union-betalningar för dina beställningar. Om du väljer att betala din beställning via Western Union får du 5 % rabatt och den snabbaste leveransen. Maila [email protected] för betalningsinformation.